1,499.00€

Bouwstofzuiger Dustcontrol DC-2800C
[DC-2800C]

Bouwstofzuiger Dustcontrol DC-2800C

Dustcontrol DC 2800C 1400 watt 230 volt

Krachtige mobiele stofazuiger geschikt voor industriële schoonmaakwerkzaamheden, bronafzuiging op handgereedschappen, lasdampafzuiging en afzuiging van gezondheidsgevaarlijke stoffen. 

De DC2800C is voorzien van twee stevige vaste wielen en twee draaibare wielen op het chasis waardoor de unit licht en gemakkelijk met de slang verplaatst kan worden. Bovendien heeft de unit een uitgebalanceerd handvat waardoor deze gemakkelijk is te tillen.De stofafscheiding in de filterunit gebeurt in drie stappen.

Door de cycloonwerking van de filterunit worden de stofdeeltjes met een deeltjesgrootte van minimaal 10 µm. afgescheiden. Vervolgens wordt het stof gefilterd door een patroonfilter. Het overige zeer fijne stof wordt afgescheiden met behulp van een microfilter (HEPA) met een stof afscheidings-rendement van > 99,97% D.O.P. Het filter kan handmatig worden gereinigd middels het zogenaamde reverse-pulse systeem. De conische vorm van het filter en  deze zeer effectieve Reinigingsmethode garanderen een lange filterstandtijd. Het afgescheiden  materiaal wordt verzameld in een transparante  kunststof zak onder de unit. Deze zak alsmede het filter kunnenstofvrij gewisseld worden.De DC 2800C beschikt voorts nog over een drukverschil-meter welke aangeeft wanneer filterreiniging en /of vervanging noodzakelijk is. Al meer dan 30 jaar een begrip in bouw en industrie.

Beoordelingen
E-mail adres:
Wachtwoord:

Snelzoeken
 
0 items
Fabrikanten