653.00€ 549.00€

Senco SFN 30 DA-Bradnailer
[SFN-30]

Senco SFN 30 DA-Bradnailer

 

Senco SFN30  25-50mm
 
 
Senco biedt de compacte en handzame SENCO SFN30 afwerkspijkermachine.
Met deze machine verwerkt u DA-spijkers (verlorenkopnagel) met een pootdiameter van 1,8 mm in lengtes van 25 tot en met 50 mm.
Deze populaire machine heeft een hoge slagkracht in combinatie met een werkelijk uitstekende balans. Daarmee is het de ideale machine voor het afwerken van zichtwerk voor zowel binnen als buiten. Denk aan het vastzetten van glaslatten, tochtstrippen, lijsten en plaatmateriaal, maar ook het maken van meubels, kasten en kozijnen.
Om zoveel mogelijk gewicht te besparen is voor het machinehuis gebruik gemaakt van een polymeer, waardoor de machine slechts 1,6 kilo weegt! In combinatie met de goede balans, maakt dit de SFN30 tot een van onze populairste machines.
Het polymeer machinehuis heeft nog meer voordelen. Zo is dit materiaal nog duurzamer dan aluminium en heeft u nog langer plezier van uw investering! De duurzaamheid van deze SENCO SFN30 vindt u verder terug in de geharde slagpen.
Het magazijn wordt aan de achterzijde geladen en is opengewerkt waardoor u altijd zicht heeft op de voorraad nagels.

De machine wordt geleverd in een 'Bottom-fire/Trigger-fire' uitvoering.
Het schuine magazijn van de SFN 30 stelt u in staat om in de kleinere hoeken te komen. Tevens helpt het om uw werkstuk te beschermen, net zoals de verwijderbare neusplaatbescherming, de draaibare luchtuitlaat en het olievrije ontwerp doen.
De SENCO SFN30 heeft een hoge mate van gebruiksgemak door de eenvoudig in te stellen diepte-instelling, een comfortabele handgreep, de riemclip en het 'EZ-clear' systeem waarmee eventueel vastgelopen spijkers in een handomdraai worden verwijderd. Dit in combinatie met de goede hanteerbaarheid maken de SENCO SFN30 een plezier om mee te werken.
 
Technische gegevens:
  • Uiterst licht (1,6 kg) door het polymeer huis Sterk, ook geschikt voor gebruik in hardhout!
  • Verwerkt DA-nagels van 1,8 mm dik in lengtes van 25 mm tot 50 mm
  • Extra duurzaamheid door de geharde slagpen
  • Eenvoudig regelbare diepte-instelling
  • Olievrij ontwerp
Leveringsomvang:
  • robuuste kunststof koffer
  • 1 jaar garantie.

 

Beoordelingen
E-mail adres:
Wachtwoord:

Snelzoeken
 
Fabrikanten