Verzenden & Afhalen

Kosten verzenden binnen Nederland
Tot 150,- 7,50
Vanaf 150,- Gratis

Rembours
Rembours zendingen alleen in overleg.

Verzending per post
Wij laten onze bestellingen bezorgen door TNT- Post. Zij bezorgen uw bestelling overdag, op het door uw aangegeven adres. Bij aflevering zal de medewerker van TNT-Post u vragen om een handtekening voor ontvangst. Mocht u niet aanwezig zijn als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de bezorger een berichtje bij u in de brievenbus achterlaten.
Let u er op bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op dat het vrij is van eventuele beschadigingen. Met het tekenen voor ontvangst van het pakket verklaart u dat het pakket in goede staat is ontvangen. Mocht het pakket beschadigd zijn dan kunt u het pakket weigeren.

Zelf afhalen bij Balk Tools Kerk-Avezaath
U kunt indien gewenst uw bestelling ook afhalen bij onze vestiging in Kerk-Avezaath. Zodra uw bestelling gereed is voor afhalen, nemen wij telefonisch en/of via mail contact met u op. U dient te wachten op een afhaalbericht. Indien u nog geen afhaalbericht van ons heeft ontvangen, ligt uw bestelling nog niet klaar. Mocht u een artikel direct willen afhalen dan is het verstandig om het artikel telefonisch te reserveren.

Afhalen Kerk-Avezaath:
Dorpsstraat 10
4012 BG Kerk-Avezaath
Mobiel 06-57778995

Ruilen & Retour
Zeven dagen tevredenheidgarantie:
Mocht u niet tevreden zijn over het aan u geleverde artikel dan kunt u deze binnen 7 dagen retourneren mits onbeschadigd en ongebruikt. U betaalt geen annuleringskosten. U kunt het aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort krijgen. Een ander mogelijkheid is om het artikel om te ruilen tegen een ander artikel uit ons assortiment. 

Retour procedure:
Wilt u een artikel retourneren? Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel mogelijk afhandelen.

- Meld bij onze klantenservice dat u een artikel retour wilt sturen. (info@balktools.nl)
- U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek.
- U ontvangt via e-mail instructies voor de verzending van het artikel.
- Na ontvangst van uw zending, stuurt Balk tools een ontvangstbevestiging via e-mail.

De kosten voor het opsturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening. In rekening gebrachte verzendkosten kunnen niet worden vergoed.

Annulering van uw bestelling:
U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang uw order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. U kunt uw order annuleren door een e-mail te sturen aan info@balktools.nl met hierin de mededeling dat u wilt annuleren met het desbetreffende ordernummer.

Volgende
E-mail adres:
Wachtwoord:

Snelzoeken
 
0 items
Fabrikanten